Виж темите без отговор | Виж активните теми
Начало форум » Ново село » Новоселски събор
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Предишна тема | Следваща тема
| Автор |
Съобщение |
novonovo

Нов
|
 Публикувано на: Пон Окт 27, 2008 8:14 pm |
|
|
Здравейте на всички Новоселяни. Все още има ли хоро на площада в неделя вечер? Ако има ще помоля някой да го снима, ако е възможно цялото от начало до край и най- вече бежаницата. И ако е възможно да го качи в vbox7.com или да ми го прати, защото това е уникално нещо и искам да го видя понеже в момента съм далече от Ново село. Благодаря предварително.
|
|
|
|
 |
bondoff

Администратор
Регистриран на: Вто Апр 20, 2004 5:35 pm Мнения: 587 Местоположение: София
|
 Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 10:58 am |
|
|
Ще се опитаме, но не гарантирам, че ще стане скоро. Вече е есен и неделните хора са към края
_________________ Антон Бондов - администратор Have a nice hackin' ! (в превод на новоселски - "Куде е ключ из беч!")
|
|
|
|
 |
spens_sf

Постоянен
Регистриран на: Чет Мар 29, 2007 1:56 pm Мнения: 122 Местоположение: София
|
 Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 8:42 am |
|
|
а хорото в неделя е доста оредяло и едва са събрали пари за музиката за лято 2009
|
|
|
|
 |
Rosica

Нов
Регистриран на: Съб Фев 21, 2009 8:04 pm Мнения: 11 Местоположение: Duisburg
|
 Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 7:12 pm |
|
|
Хорото на площада е от нещата, които са прекрасни в селото и ме възхищават. В страната сигурно има малко села с такава традиция. Духовият оркестър е много добър, за съжаление идвал от другите села. Чух, че нашият оркестър бил млад и още не дотам опитен, но ги видях да репетират, мисля, че са с перспектива. Най много ми хареса, че имаше много хора, които танцуваха. Бих само си пожелала да има грил с кебапчета на площада, та като огладнеят танцуващите да могат да се подкрепят. Имам много снимки, ще ги кача когато ми остане време. Дано се запази тази традиция. Поздрав.
|
|
|
|
 |
Rosica

Нов
Регистриран на: Съб Фев 21, 2009 8:04 pm Мнения: 11 Местоположение: Duisburg
|
 Публикувано на: Пон Фев 01, 2010 10:27 pm |
|
|