| Автор |
Съобщение |
bondoff

Администратор
Регистриран на: Вто Апр 20, 2004 5:35 pm Мнения: 587 Местоположение: София
|
 Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 1:23 pm |
|
|
Тук е мястото, където всички нови потребители на ФОРУМЪТ! да кажат своето първо "Здравейте" на нас. Ние ще Ви посрещнем с "Добре дошли!".
_________________ Антон Бондов - администратор Have a nice hackin' ! (в превод на новоселски - "Куде е ключ из беч!")
|
|
|
|
 |
Ли

Посетител
Регистриран на: Сря Яну 23, 2008 6:37 pm Мнения: 17 Местоположение: Sofia
|
 Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 3:47 pm |
|
Здравейте пак ! 
|
|
|
|
 |
bondoff

Администратор
|
 Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 9:09 am |
|
Ли написа: Здравейте пак !   Добре дошла, отново!
_________________ Антон Бондов - администратор Have a nice hackin' ! (в превод на новоселски - "Куде е ключ из беч!")
|
|
|
|
 |
july

Посетител
Регистриран на: Пет Яну 18, 2008 10:26 pm Мнения: 17 Местоположение: Sofia
|
 Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 9:19 am |
|
Здрваеите и от мен 
|
|
|
|
 |
bondoff

Администратор
|
 Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 9:32 am |
|
july написа: Здрваеите и от мен  Добре дошла! 
|
|
|
|
 |
lyden52

Постоянен
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 7:24 pm Мнения: 464 Местоположение: Варна
|
 Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:28 am |
|
Аз съм от сравнително новите членове на форума. За да знаете дали съм роднина на някой от вас, ще кажа, че съм 6-то поколение в род Чергови след Младен (Сурдул) Отраснала съв в Ново село при моите баба Люба и дядо Ангел и съм учила до втори клас там. Естествено през цялата ваканция бях на село.
_________________ Любка Денкова
|
|
|
|
 |
Blagoy

Проф.
|
 Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 9:57 am |
|
Здравейте и от мен. На lyden52 мога да кажа само че ние с брат ми със СИГУРНОСТ НЕ СМЕ роднини с теб, но сме сродени с друг клон на Черговите - ще се опитам да го опиша Черго -> Георги (Гогич) -> Ванко -> Лападуц -> Младен. Този дедо Младен е женен за Ефросина (Фроса) Ванча-Младенова Ангелуцова, която е сестра на нашата баба Надежда ВМл Ангелуцова(на дядо Благой Бондов майка му). Ние много се уважаваме с тези си братовчеди. На познатите ще припомня, че дядо Младен и баба Фроса са родителите на дядо Милчо (Михаил) Чергин и баба Гинка (Гергинка). Дядо Милчо е женен за Цанка Фусарина и от този си брак има две деца (сестрите Бет) и един син Николай от втория си брак с леля Барбара от Шверин (Германия), който живее в Германия. Баба Гинка е женена за дядо Панталей Туцов (вече покойник) и имат загинала дъщеря (Емилия) и син, който е небезизвестния полицай Георги Панталеев (Гошо Панталеев). Мога още много да пиша но да оставя и за друг път акто се казва. 
|
|
|
|
 |
Соня

Посетител
Регистриран на: Пон Авг 13, 2007 10:41 am Мнения: 16 Местоположение: Видин
|
 Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 4:20 pm |
|
|
|
 |
lyden52

Постоянен
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 7:24 pm Мнения: 464 Местоположение: Варна
|
 Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 4:28 pm |
|
Blagoy, Явно имаш широки познания Нищо, че са в друг форум, сведенията, които даваш са ценни и ще ги отразя в схемите.
_________________ Любка Денкова
|
|
|
|
 |
гого байчелов

Постоянен
Регистриран на: Чет Мар 08, 2007 4:59 pm Мнения: 168 Местоположение: видин
|
 Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 10:41 am |
|
|
Добре дошли и от мен!
_________________ Най-хубавият град на света е гр.Видин ,а най-убаво съло е НОВО СЪЛО.
|
|
|
|
 |
|